Vlees kopen van de boer

Meer weten over Boer Joep?

Duurzame vlees boerderij met oog voor mens en dier

Bij Boer Joep haal je je vlees lokaal en direct van de boer, zonder tussenmenging van de massa vlees industrie. Ossen horen vrij rond te lopen in de stallen en de wei.

Boer Joep is een duurzame boer gevestigd in de polder tussen Egmond aan den hoef en Alkmaar. De ossen lopen minimaal twee en een half jaar vrij rond in de weide en stallen waarbij ze opgroeien tot volwassen ossen. Na twee en een half jaar is de os slacht klaar en wordt hij naar een kleinschalige slager in Noord-Holland gebracht. Daar word alles vacuüm verpakt en direct ingevroren om zo de smaak van het vlees te behouden.

De slager gebruikt alles van de os, een vleespakket is dan ook een dwarsdoorsnede van de os. Denk dan aan entrecote, tournedos, biefstuk, hamburgers, ribeye, worstjes, lappen, tartaar en rundergehakt. Op aanvraag is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de tong, lever of bavette van de os te krijgen in het vleespakket. Het vlees wat niet in het pakket gaat wordt verwerkt tot dierenvoeding.

Koop daarom jouw vlees lokaal, duurzaam en rechtstreeks van de boer!

 

Coby

★★★★★

Wij zijn razend enthousiast over de producten van Boer Joep. Nu zijn we maar met zijn tweetjes en voor ons is het pakket gewoonweg wat te groot. Maar alles en dan ook echt alles is van hoge kwaliteit. We hebben ook wat vlees uitgedeeld aan de kinderen, zij vonden het heerlijk. We gaan er ook zeker in de toekomst weer gebruik van maken. Zelf zou ik het leuk vinden als het pakker wat gevarieerder zou zijn. Een lekkere bavette, ossenstaart of entrecote aan één stuk. Wij namelijk niet zo van de magere rundlapjes of hamburgers. Feit blijft KWALITEIT een dikke tien!!!

Regien

★★★★★

Sinds een jaar kopen we vleespakketten bij boer Joep. We zien met onze eigen ogen dat hij goed voor zijn dieren zorgt en dat proeven we.

Het vlees is super. Omdat we in de buurt wonen zijn de transportkosten nihil. Iets wat ons aanspreekt. Dus woon je in de buurt van Egmond ,maak een fietstochtje door de weilanden ,neem een kijkje op zijn boerderij ( hij leidt je graag rond ) en koop je vlees bij boer Joep.

Annemieke

★★★★★

Heerlijk gevarieerd vleespakket, wat met zorg is samengesteld. Het is echt een leuke toevoeging om even met Boer Joep in de stal te praten terwijl de koeien om je heen staan. Leuk en heel lekker!

Johan

★★★★★

Wij zijn inmiddels aan het 3e vlees pakket begonnen. Het vlees is echt super. Geen toevoegingen aan het vlees en dat proef je. Ook een keer een bavette geprobeerd en ook die was helemaal top. Het is mals en goed van smaak.

Roos

★★★★★

We zijn zeer enthousiast over het vleespakket…….., de porties……, hoeveelheid en de variatie.
Een pannetje suddervlees maar ook de gehaktballen smaken als bij een sterrenrestaurant.
Verser dan vers, echt een aanrader!