Vlees kopen van de boer

Meer weten over Boer Joep?

Duurzame vlees boerderij met oog voor mens en dier

Bij Boer Joep haal je je vlees lokaal en direct van de boer, zonder tussenmenging van de massa vlees industrie. Ossen horen vrij rond te lopen in de stallen en de wei.

Boer Joep is een duurzame boer gevestigd in de polder tussen Egmond aan den hoef en Alkmaar. De ossen lopen minimaal twee en een half jaar vrij rond in de weide en stallen waarbij ze opgroeien tot volwassen ossen. Na twee en een half jaar is de os slacht klaar en wordt hij naar een kleinschalige slager in Noord-Holland gebracht. Daar word alles vacuüm verpakt en direct ingevroren om zo de smaak van het vlees te behouden.

De slager gebruikt alles van de os, een vleespakket is dan ook een dwarsdoorsnede van de os. Denk dan aan entrecote, tournedos, biefstuk, hamburgers, ribeye, worstjes, lappen, tartaar en rundergehakt. Op aanvraag is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de tong, lever of bavette van de os te krijgen in het vleespakket. Het vlees wat niet in het pakket gaat wordt verwerkt tot dierenvoeding.

Koop daarom jouw vlees lokaal, duurzaam en rechtstreeks van boer Joep!

 

Marcel

★★★★★

Heerlijk vers, mals vlees. Mooi gevarieerd pakket. Goed gevoel dat dit uit eigen, lokale omgeving komt, van dieren die een heel goed leven hebben gehad, zonder tussenkomst industrie. Echte aanrader.

Caspar

★★★★★

Onlangs waren op zoek naar ‘echt’ vlees. Tijdens een fietstocht zagen we het bord van boerjoep.nl. 

Na een vlug bezoek aan de website reden we met de bakfiets naar de stal.
We werden ontzettend attent ontvangen door Boer Joep. Voor we het over vlees hadden, gaf Boer Joep een super interactie rondleiding aan mijn twee kindjes van 1,5 en 3. 

Lees meer

Leonie

★★★★★

Zeer lekker en natuurlijk vlees, uitstekende smaak en er is zo veel mee klaar te maken.

Een verruiming voor mijn recepten.
Wij blijven kopen en komen.

Liefs Leonie

Jaro

★★★★★

Heerlijk vlees, een pakket met van alles wat.
Bij ons komt er niks anders meer op tafel.

Claudia

★★★★★

Geweldig vlees van dieren die het goed hebben gehad bij boer Joep.

Enorme aanrader!!!